Kjell Hansen Elektro - din elektriker i Bergen

Om oss

Kjell Hansen Elektro, - når du vil ha det beste innen elektro.

Kjell Hansen Elektro er et veletablert elektroselskap i Bergen med over 80 års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder i ryggen. Vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med alt innen elektro, og å være gode fagrådgivere som hjelper deg å finne de beste løsningene.

Totalleverandør av elektro med høy kompetanse og god service

Vi har et sterkt og bredt fagmiljø, og utfører alt av elektriske installasjoner både for privatpersoner og bedrifter. Som en av de største elektrobedriftene i Bergensområdet kan vi tilby komplette løsninger og fleksibel service.

Kunden i fokus

Vi er din lokale elektriker

Vi er lokalt forankret og godt kjent i Bergensområdet. De fleste av våre oppdrag får vi fra kunder som kommer tilbake eller som er blitt anbefalt fra andre å bruke Kjell Hansen Elektro. Vi har alltid deg som kunde i fokus og hos oss møter du hyggelige elektrikere som gir deg god service og en sikker og forskriftsmessig elektrisk installasjon. Vi engasjerer oss i og støtter nærmiljøet, og tar inn lærlinger hvert år. Som godkjent Miljøfyrtårn har vi også dokumentert at vi arbeider for å ta vare på miljøet rundt oss.

Noe av vårt arbeid

Referanser

Alle våre

Godkjenninger