Elektriker Bergen

Privatmarked

Når du vil ha det beste innen elektro

Gjennom godt håndverk og fornøyde kunder, har vi i Kjell Hansen Elektro i over 80 år vært elektrikeren folk i Bergensområdet velger når de vil ha det beste innen elektro. Vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med alt i ditt elektriske anlegg, og å bruke vår fagkunnskap og erfaring til å gi deg gode råd og finne de beste løsningene for deg.

Hvorfor velge
Kjell Hansen Elektro?

Erfaring
Vi har lang erfaring innen elektro, og er et trygt valg når du trenger elektriker.
Kompetanse

Våre elektrikere har bred kompetanse og vi kan derfor gi deg helhetlige og komplette løsninger der du slipper å forholde deg til flere firma. Om du for eksempel vil ha en varmepumpe, så kan vi gjøre hele jobben og du slipper å forholde deg til et firma du kjøper varmepumpen fra, et annet firma som monterer varmepumpen og et tredje firma som gjør det elektriske arbeidet. Vi tar hele jobben og hele ansvaret.

Lokal

Vi er lokalkjent og velrennomert i ditt nærmiljø. De fleste av våre oppdrag får vi fra kunder som kommer tilbake eller nye kunder som er blitt anbefalt å bruke Kjell Hansen Elektro. 

Serviceinnstilling
Våre elektrikere er hyggelige, fleksible og serviceinnstilte. De jobber alltid for at du skal den beste mulige løsningen.
Rask respons
Vi forstår at noen ganger haster det. Som når du kommer inn på badet fredag morgen og gulvet er iskaldt, eller når du skal ha besøk og det ikke er strøm på kjøkkenet. Vi kommer raskt på plass og finner en løsning.
Ansvarlig
Vi tar ansvar for hele jobben og også for miljøet. Vi er blant annet godkjent Miljøfyrtårn, godkjent for Ansvarsrett, godkjent opplæringsbedrift, StartBank validert, registrert elinstallatør i Nelfo og har Ekomnettautorisasjon.
Komplett
Flere av våre elektrikere har tilleggssertifikater, slik at du hos oss får et komplett tilbud innen elektro.

Vil hjelper deg med å

Pusse opp

Vi har bred erfaring med oppussing. Hos oss får du en dedikert saksbehandler som følger deg gjennom hele prosjektet og er din fagrådgiver på det elektriske, og som hjelper deg å se muligheter og sørger for en sikker og forskriftsmessig elektrisk installasjon.
Belysning | Elektriker Kjell Hansen Elektro

Vårt arbeid

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore etrt dolore magna aliqua. Ut enim ahd minim veniam, quis nostrud exercitation