Vi utfører alt av elektrisk installasjon for private og bedrifter og kommer på gratis befaring for å finne den beste løsningen for deg.

Andre elektrotjenester

Anders

 Anders Åsen

Team-leder service

Få råd fra en fagmann hos oss!

Vi hjelper med

Belysning

Rett belysning er viktig for trivsel og atmosfære. Våre fagfolk kan gi deg råd om plassering av lyskilder og hjelper deg å få installert lamper, downlights, utebelysning mm. Utskiftning av gamle downlights med glødetråd til LED gir strømsparing og økt sikkerhet.

Ofte kan det være hensiktsmessig å se belysningen i forhold til hvilken romtype den skal plasseres i. Ofte skal belysningen oppfylle ulike oppgaver i for eksempel et soverom og i en entre. Mens det på soverommet kan være behagelig å kunne dimme ned lyset og kunne styre lys fra nattbordsområdet, kan det i en entre være viktig å unngå skygger og sørge for godt lys i garderoben.

Det er mye forskjellig type belysning å velge i, og våre fagfolk kan gi råd om blant annet:

Downlights, spotter, lamper, lysarmatur, lyslister og LED-lys.

Vi kan hjelpe deg med

Varme

Noe av det viktigste i en bolig er et komfortabelt og godt inneklima. Det finnes mange ulike typer oppvarming, og våre fagfolk kan gi deg råd om valg og plassering av varmekilder slik at du kan skape en lun og trivelig atmosfære i hjemmet ditt. Normalt vil over 60% av strømforbruket i en bolig gå til oppvarming, og det er derfor også mye å spare på å velge riktig type og plassering av varmekilde.

Eksempler på typer oppvarming du kan velge blant er: varmekabler, varmefolie, varmepumpe, panelovn, stråleovn, terassevarmer, utendørs varmematte og varmekabler i eller på vannrør.

Husk at termostater og smarte strømstyringssystemer kan hjelpe deg å spare penger på strømmen.

Vi hjelper med

Stikkontakter

Stikkontakt er en fast elektrisk installasjon, og derfor skal montering og bytting gjøres av elektriker. Det stilles ulike krav til klassifisering og plassering av stikkontakter i ulike rom, og våre elektrikere sørger for at stikkontaktene installeres trygt og forskriftsmessig.

Vi kan hjelpe deg med

Komfyr og platetopp

Du har kanskje hørt om branner forårsaket av mat som er glemt på komfyren? Komfyrbrann topper faktisk listen over enkeltårsaker til brann i norske hjem. Tørrkoking skjer typisk ved laging av nattmat, hos hektiske småbarnsforeldre og hos eldre som sovner eller glemmer at komfyren er på. I alle nye boliger og hytter er komfyrvakt pålagt, men en komfyrvakt betyr så mye for brannsikkerheten at vi anbefaler den til alle.

Vi hjelper med

Elektrisk anlegg

Det elektriske anlegget ditt består av alle elektriske installasjoner i huset. Sikringsskapet er selve hjertet i det elektriske anlegget, og når vi bytter sikringsskap er det oftest for å gjøre ditt elektriske anlegg mer brann- og berøringssikkert. Skrusikringer er ofte mindre nøyaktige og kan tåle høyere belastning enn automatsikringer. Dette kan gi problemer med at ledningene og stikkontaktene i det øvrige elektriske anlegget utvikler varmgang, noe som kan øke faren for brann. Vi kan hjelpe deg med alt fra å bytte hele sikringsskap, til å legge opp nye kurser eller bytte ut sikringer i eksisterende skap.

Vi kan hjelpe deg med

Elsjekk

Elsjekk kan utføres av elektriker og skal sikre at det elektriske anlegget ditt er trygt og avdekke om det er behov for noen endringer. Ved en elsjekk gjøres en visuell inspeksjon i tillegg til at det blir tatt stikkprøver og målinger.

Vårt arbeid

Referanser

Med bred fagkunnskap og lang erfaring hjelper vi deg med alt innen elektro. Vi gir deg en sikker, funksjonell og estetisk elektrisk installasjon, og har tusenvis av fornøyde kunder i ryggen.

Med konkurransedyktige priser og serviceinnstilling jobber våre elektrikere alltid for at du skal bli fornøyd. Se noen av våre prosjekter her: