Få en ekspert til å gjøre jobben

Elbillader

Anders

 Anders Åsen

Team-leder service

Få pris nå!

Få elbilladeren montert av en ekspert

Elbilladere trekker mye strøm, og det er derfor viktig at installasjonen blir gjort på en god måte av en elektriker. Elektrikeren legger opp en egen kurs til elbilladeren, og denne kursen er utstyrt med både jordfeilbryter og overspenningsvern for å beskytte både bilen din og det elektriske anlegget ditt slik at du trygt og effektivt kan lade bilen hjemme.

Få testvinneren fra NAF og lad bilen trygt og effektivt hjemme

Testvinneren skårer i NAF sin test av hjemmeladere høyt på alle punkter,
og kåres også til testens tryggeste valg.

Få kontroll over strømforbruket

Med smart strømstyring sparer du strøm og får en enklere hverdag. Du kan også spare på strømregningen ved å justere på lastene og tilpasse forbruket etter strømprisene. Det finnes mange forskjellige løsninger, og våre elektrikere kan gi deg gode råd for et styringssystem tilpasset dine behov. Strømstyringen skal gjøre det enkelt for deg å spare på strømregningen samtidig som du beholder varmen og komforten som du ønsker å ha hjemme.

Smart lading med app

Automatisk lading når strømprisen er lavest

Zaptec Go er bygget for fremtiden med ledende grønn teknologi og gir mulighet for å lade din elbil på opptil 22kW. Zaptec Go passer alle elektriske biler og hjem og er sertifisert med den høyeste sikkerhetsstandarden. Gratis i Zaptec-appen får du Eco Mode, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har. Eco Mode er integrert med strømprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver time. Derfor kan Zaptec elbilladeren inngå som et av el-produktene i boligen som kan brukes til å utløse Enovastøtte. Les mer om elbillader og Enovastøtte her:

Kontakt oss

Kontakt oss, så har du snart testvinneren fiks ferdig montert. Ofte vil elbilladeren være plassert på et relativt synlig sted, og med 6 ulike farger og et tiltalende design, som også er spesielt utviklet for å tåle norske forhold, gir Zaptec deg mulighet til å finne elbilladeren som passer til ditt hjem.

Vi har installert tusenvis av elbilladere og har lang og bred erfaring i å finne de beste løsningene for det enkelte hjem og borettslag. Kontakt oss, så finner vi den beste løsningen for deg også.

Vårt arbeid

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore etrt dolore magna aliqua. Ut enim ahd minim veniam, quis nostrud exercitation