Send oss en forespørsel

Elektriker Bergen

Innholdsfortegnelse:

Bergensområder dekket av Kjell Hansen Elektro
Sikringsskap Fana
Varmekabler Bergen sentrum
Belysning Bergen vest
Smarthus Åsane
Elbil lader Fyllingsdalen
Solcelle Nesttun

Elektrikere i Bergen

Alt av elektrisk installasjon i Bergen, Sotra og på Askøy. Kjell Hansen Elektro AS holder til på Leirvikflaten i Godvik knappe 10 minutter fra Bergen Sentrum. Vi benytter kun installasjonskomponenter fra godkjente produsenter med fokus på kvalitet. Vi utfører oppdrag fra både private aktører så vel som bedrift, næringsbygg, industri og offentlige bygg.

 

Bergensområder dekket av Kjell Hansen Elektro

Områder i Bergen vi har hatt oppdrag er Nordnes, Søreide, Fana, Sandviken, Birkeland, Flesland, Åsane for å nevne noen. Gå gjerne inn på Kjell Hansen Elektro AS – Referanser for mer info og referanser på utførte elektriske installasjoner.

 

 

Sikringsskap Fana

Gamle sikringer av type keramisk er ikke like pålitelige og brukervennlig som automatsikringer. Dagens moderne sikringer kan også være utstyrt med indikator for jordfeil og jordfeilautomat.  Jordfeilbryter er ikke en automatsikring men en føler som utløses og kutter strømmen om der er mellom 15-30 mA lekkasjestrøm mellom en fase og jord. 30 mA er regnet som farlig strøm og kan stanse hjertet om dette blir en del av kortslutning til jord.  Mer info om Automatsikringer: https://no.wikipedia.org/wiki/Automatsikring

 

Varmekabler Bergen sentrum

Varmekabler er meget behagelig som gulvvarme og viktig for trivsel inne for oss som bord i et land med lang vinter og korte dager. Skjønt vinteren i Bergen er ikke av den kaldeste slaget. God gulvvarme er smart å ha på bad, i gang, i kjeller, på vaskerom. Til og med din oppkjørsel kan ha nytte av varmekabler. Med dagens termostater som enkelt kan integreres med løsninger for smart styring kan du også spare strøm ved å senke temperaturen om natten og på dagtid når ingen er hjemme.


 

Belysning Bergen vest

Gamle lamper med glødetråd produseres og selges ikke lengre. Led belysning har tatt over noe som gir mye lys per watt. Typisk 5-7 ganger mer lysutbytte per watt. LED står for Light Emitting Diode eller lysemitterende diode om du vil. Noen LED lyspærer passer direkte i gamle lamper. Men nye dim bare LED lyspærer trenger spesial dimmere og kan ikke benyttes med samme dimmer som for halogen eller lysstoffrør.

 

Smarthus elektriker Åsane

Fler og fler får opp øynene for smarthus løsninger hvor alt det elektriske sammen med alarm og lås og kan styres fra en sentral enhet i huset. Den sentrale enheten kan videre styres fra en tilpasset app på en tablet etter mobiltelefon. Du trenger ikke engang være i huset og kan være på jobb eller ferie og ha full kontroll og oversikt over alt elektrisk og tilgang på hjemmet.

 

Bilde av Smarthus kontrollpanel

 

Elbil lader Fyllingsdalen

For sikrere og raskere lading av elbil anbefales en dedikert lader fastmontert under tak. De fleste elbiler kommer med en kort lader og trenger gjerne en ekstra skjøteledning. Dette advares det mot fra bilprodusentens side ettersom det kan gå varmgang i skjøteledningen og der kan oppstå brann. En dedikert elbil lader er tryggere, mer praktisk og lader langt raskere enn den medfølgende løse laderen. Les mer om de laderne vi leverer her: https://www.kjell-hansen.no/elbil-lader-bergen/

 

Solcelle Nesttun

Det er mange tak i Bergen som står tomme for solcellepanel. Vi leverer løsninger hvor taket ditt kan produsere mer enn nok energi til å dekke alt forbruket til en elbil. Det er også mulig å montere eksterne løsninger som står fritt for å dekke en hel husholdning. Mange lurer på hva man gjør med den energien som man ikke klarer å bruke. Den går elegant tilbake til din strømleverandør som betaler deg for den strømmen du leverer. Dermed trenger du ikke lagre strømmen og får tilbake den strømmen du trenger på de dager du ikke produserer nok til å dekke din husstand sitt behov. Dette er også bra for miljøet og er en bærekraftig fornybar ressurs.

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende befaring så skal vi sammen finne gode løsninger for dine elektriske behov.