Dyktige og serviceinnstilte elektrikere

Elektriker Bergen

Kjell Hansen Elektro - Din elektriker i Bergen og Bergensområdet!

  • Ring oss for et uforpliktende tilbud
  • Vi gjør gratis befaring både fysisk og digitalt
  • Vi hjelper deg med alt innen elektro
Vi kommer hjem til deg og utfører jobben til avtalt tid og pris. Med et fast team av dyktige og serviceinnstilte elektrikere har vi et solid fagmiljø som gir deg rask og god service. Når du bruker en av våre elektrikere, er du sikret god kvalitet i utførelsen og forskriftsmessig installasjon. Ved akutte problemer er vi fleksible og kommer hurtig og løser problemet.

Vi gir våre kunder

Kvalitet og trygghet

Uansett om du trenger hjelp til en stor eller liten jobb, så er du en viktig og varmt velkommen kunde hos oss. Vi er godkjent for ansvarsrett og dermed kan du som kunde være trygg på at vi har gode kvalitetssikringsrutiner samt riktig kompetanse og erfaring.

Tilfredse kunder

Kontakt oss for å få snakke med fagfolk som kan gi kompetent rådgivning tilpasset ditt hjem og dine behov. Vi har i over 30 år jobbet for alltid å kunne tilby det beste i elektriker tjenester og service, og en stor del av henvendelsene vi får er gjennom anbefalinger og kunder som kommer tilbake til oss neste gang de behøver elektriker. Vi er opptatt av å finne løsninger som kundene våre kan ha glede og nytte av i mange år fremover, og bruker vår fagkunnskap og erfaring til å kartlegge muligheter og skreddersy løsninger ut fra hva som er viktig for deg.

Miljøfyrtårn

Vi tar samfunnsansvar og er Miljøfyrtårn sertifisert. Vi er din rette samarbeidspartner for strømsparende løsninger som solcelleanlegg, smarthus og varmepumpe. Dette er løsninger med stort potensiale der vi som fagfolk kan gi deg gode råd og tilpasse til ditt hjem. Og om du har fått deg elbil, så kommer vi gjerne hjem til deg og installerer elbilladeren som ble kåret til testvinner i NAF.

Vil hjelper deg med å

Spar penger og få enovastøtte

Strømstyringssystemer kan ved å bruke strømmen smartere spare deg for flere tusen kroner årlig i strøm. I tillegg får du en oppgradering av boligen, og Enova støtter 35% av den totale investeringen med opptil 10 000kr. Den smarte strømstyringsstøtten gjelder også for godkjente produkter som Zaptec’s elbillader, som gjør det enkelt for deg å lade når strømmen er billigst. Mer om kriterier for Enova sin smarte strømstyringsstøtte finner du her:
Smarthus | Elektriker Kjell Hansen Elektro

Vårt arbeid

Referanser

Med bred fagkunnskap og lang erfaring hjelper vi deg med alt innen elektro. Vi gir deg en sikker, funksjonell og estetisk elektrisk installasjon, og har tusenvis av fornøyde kunder i ryggen.

Med konkurransedyktige priser og serviceinnstilling jobber våre elektrikere alltid for at du skal bli fornøyd. Se noen av våre prosjekter her: