Elektriker Bergen

Bedriftsmarked

Vi har det som skal til

Vi har lang erfaring i å bistå store og små bedrifter i Bergensområdet med alt innen elektro. Det viktigste for oss er å få det elektriske til å fungere optimalt for deg, og å kunne gi deg rask og effektiv hjelp når du trenger det. Kontakt oss når du vil ha råd fra fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse.

Trenger din bedrift elektriker?

Fra oss får du serviceinnstilte, effektive og dyktige elektrikere. Vi har gjennom over 80 år opparbeidet oss et godt rykte i Bergensområde, og som lokal elektriker er vi kjent i nærmiljøet og kan komme raskt når du behøver hjelp.

Hos oss kan du få

Bedriftsavtale

Når du har bedriftsavtale med oss, får du en fast og god samarbeidspartner som kjenner din bedrift og byggets behov og muligheter. Med god oversikt og kjennskap til ditt elektriske anlegg, kan vi forebygge problemer og lage langsiktige planer for energisparing og verdiskapning, og det blir enklere å tilpasse oppdragene til dine langsiktige målsetninger.

Større prosjekt

Med erfarne prosjektledere og montører, får du med Kjell Hansen Elektro en ansvarlig, fleksibel og serviceinnstilt partner i prosjektet ditt. Vi har i flere tiår bidratt med det elektriske på mange av de største prosjektene i Bergensområdet, og har det som skal til for at fremdrift og resultat skal bli som avtalt.

Vi har bred kompetanse og tilstrekkelig ressurser til å løse prosjektets oppgaver på en god og fagmessig måte. Vi tilrettelegger for god kommunikasjon, både gjennom tilgjengelighet til prosjektleder og også gjennom deling av sanntidsoppdateringer av arbeidsutførelsen, planer og dokumentasjon i bla. Dalux.

Vi er blant annet godkjent Miljøfyrtårn, godkjent for Ansvarsrett, godkjent opplæringsbedrift, StartBank validert, registrert elinstallatør i Nelfo, registrert i Elvirksomhetsregisteret og har Ekomnettautorisasjon. På siste Achilles-revisjon (1 day assessment, mars-22) oppnådde Kjell Hansen Elektro 100% score, og bedriften fikk ingen avvik på forrige resertifisering til Miljøfyrtårn.

Vil hjelper deg med å

Spar penger og få enovastøtte

Strømstyringssystemer kan ved å bruke strømmen smartere spare deg for flere tusen kroner årlig i strøm. I tillegg får du en oppgradering av boligen, og Enova støtter 35% av den totale investeringen med opptil 10 000kr. Den smarte strømstyringsstøtten gjelder også for godkjente produkter som Zaptec’s elbillader, som gjør det enkelt for deg å lade når strømmen er billigst. Mer om kriterier for Enova sin smarte strømstyringsstøtte finner du her:
Smarthus | Elektriker Kjell Hansen Elektro

Vårt arbeid

Referanser

Med bred fagkunnskap og lang erfaring hjelper vi deg med alt innen elektro. Vi gir deg en sikker, funksjonell og estetisk elektrisk installasjon, og har tusenvis av fornøyde kunder i ryggen.

Med konkurransedyktige priser og serviceinnstilling jobber våre elektrikere alltid for at du skal bli fornøyd. Se noen av våre prosjekter her: