Spar strøm med varmepumpe

Varmepumper

Kjell_Hansen_Elektro-ANSATT_02

Matias Valdersnes

Solcellemontør og
saksbehandler

Kvalitets varmepumper som passer til ditt hjem og dine behov

Vi står klar til å gi deg god varme, ring oss på 55 15 40 30 – så har du snart fått deg varmepumpe du også

Vi monterer kvalitets varmepumper fra Toshiba som passer til ditt hjem og dine behov.

I en vanlig bolig går over 60% av strømforbruket til oppvarming, og få ting gir en bedre følelse enn å kunne komme inn i et godt og varmt hjem når det er surt og kaldt ute. Derfor er oppvarming virkelig et område der det er verdt å bruke fagkunnskap for å minimere strømforbruk og samtidig skape den lune, gode varmen vi vil ha inne. Ring derfor din lokale elektriker her i Bergensområdet når du tenker at du vil gjøre noe enten med strømregningen eller med varmekomforten.

Spar strøm med varmepumpe

Vi har varmepumper som kan gi deg over fem ganger så mye varmeenergi som de forbruker i elektrisk strøm. Derfor kan du med en slik varmepumpe få det varmere samtidig som du faktisk sparer strøm. Ikke rart at det er populært med varmepumpe! Siden varmepumpen gir mer energi enn den bruker, er det en miljøvennlig måte å få varme.

Varmepumper

Dette er våre modeller

La din egen stil bestemme; velg tekstiltrekk fra en hel palett med vakre farger. Med stilrent design og høy varmeeffekt får du her en meget stillegående varmepumpe med topp ytelsesevne. Toshiba Signatur gjør det enkelt å spare strøm, samtidig som du får et behagelig inneklima. Høyeste energimerking (A+++) og en mengde nyttige funksjoner som blant annet luftrensing og innebygget wifi-styring . Med en SCOP (årsvarmefaktor) på 5,1, kan den for hver 1 kW strøm den bruker gi tilbake 5 kW varme. Signatur er spesielt effektiv i temperaturer rundt 7 grader med en varmeeffekt på opptil 7200W, og er med andre ord perfekt tilpasset klimaet vårt her i Bergen. Vinner av iF Design Award 2021.

Rå på strømsparing og med suveren ytelsesevne. Høyeste energiklasse (A+++) og med ekstra kraftig kompressor som gir en varmeeffekt på opptil 6700W. Med en SCOP (årsvarmefaktor) på 5,33 kan den for hver 1 kW strøm den bruker gi tilbake 5 kW varme. Til tross for sin kraft er den blant de mest stillegående varmepumpene, og med avanserte filter renser den luften og gir deg et sunnere inneklima.

En kraftig folkefavoritt med høyeste energiklasse (A+++) og opptil 7200 W effekt. Med en SCOP (årsvarmefaktor) på 5,1 kan den for hver 1 kW strøm den bruker gi tilbake 5 kW varme, og slik redusere strømkostnadene samtidig som den gir en behagelig innetemperatur året rundt. Velg mellom hvit og sort modell; begge i klassisk nordisk design med matt utførelse.

Eksperter på varmepumper

Sertifiserte varmepumpemontører

Kontakt oss for å få råd fra våre sertifiserte varmepumpemontører slik at du får mest mulig glede av varmepumpen din. Den vanligste typen er luft-til-luft varmepumpe, og enten du skal ha ny varmepumpe eller bytte den gamle, kan våre elektrikere gjøre hele jobben for deg. På den måten får du en helhetlig varmeløsning og behøver kun å forholde deg til ett firma.

Godt inneklima med varmepumpe

Den jevne temperaturen og rensingen av støvpartikler bidrar til et komfortabelt og godt inneklima med varmepumpe.

Når du skal velge varmepumpe

Når du skal velge varmepumpe er det flere forhold som er viktig. Her i Bergen er det sjelden vi opplever like kalde temperaturer som lenger nord i landet, og vi har et utvalg med varmepumper som er bygget for å fungere best i vårt klima. Det er også viktig å se på byggtekniske forhold og hvor stort areal inne i boligen som skal varmes opp, for å finne hvor kraftig varmepumpen må være for å gi deg en jevn innetemperatur, og ikke minst er det essensielt å finne riktig plassering av varmepumpen for at varmen skal bre seg jevnt i boligen. Alt dette står våre fagfolk klar til å hjelpe deg med.

Vårt arbeid

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore etrt dolore magna aliqua. Ut enim ahd minim veniam, quis nostrud exercitation