Få solcelleanlegg til ditt bygg

Med solcelleanlegg blir du din egen energiprodusent og får redusert strømutgiftene samtidig som byggets grønne profil stiger. Høyere strømpriser  kombinert med mulighet for både strømstøtte, investeringsstøtte og lavere andel innkjøpt energi gjør at mange bedrifter nå ønsker å få sitt eget anlegg. Mange ser også på solceller som en investering for å forberede bedriften på krav og utfordringer som kan komme i fremtiden. Som godkjent installasjonsbedrift har vi egne ingeniører som prosjekterer og installerer anlegget som gir bygget ditt et grønt løft og kutter i strømregningen.

 

 

Regjeringen har i september 2022 lagt til rette for strømstøtte og investeringsstøtte for kvalifiserte bedrifter som investerer i ENØK-tiltak som for eksempel solceller. I tillegg til dette har Bergen kommune i 2022 en egen ordning der borettslag, sameier og private næringsbygg kan søke om penger til rådgivning og installasjon av solceller.

 

 

Det er mange hensyn å ta for å få et kostnadseffektivt solcelleanlegg som er tilpasset bedriftens behov for energi og mulighetsrommet taket gir. Generelt er ofte tak på næringsbygg velegnet til solcelleanlegg med store flater der panelene kan plasseres og vinkles  for å utnytte solforholdene best mulig. Vi kommer på befaring og prosjekterer anlegget ut fra behov, målinger, observasjoner og stedlige forhold. I våre prosjekteringsprogram lager vi deretter effektberegninger for hvor mye strøm som kan produseres på taket.

 

KONTAKT

KONTAKT

MATIAS OM SOLCELLER

matias.valdersnes@kjell-hansen.com

980 09 676