Få solceller på taket og produser din egen strøm

Solceller

Kjell_Hansen_Elektro-ANSATT_02

Matias Valdersnes

Solcellemontør og
saksbehandler

Få solceller på taket og produser din egen strøm​

Bruk et firma du har tillit til at vil fortsette å være der for deg i hele takets levetid! Med et godt rykte gjennom tre generasjoner, kan du stole på oss i Kjell Hansen Elektro.

Med økte strømpriser og enova-støtte på opptil 47 500 kr får stadig flere sitt eget solcelleanlegg. Så snart anlegget er installert, kan du produsere din egen strøm og spare på strømregingen.

Økt kontroll med egen strømproduksjon

Med ditt eget solkraftanlegg, blir du mindre sårbar for varierende strømpriser og mer selvforsynt med strøm. Nå som Norge er blitt en del av det Europeiske kraftmarkedet, er strømprisene blitt høyere og mindre forutsigbare. Hva vi må betale for strømmen her hjemme, påvirkes forhold som vi vanlige forbrukere ikke rår over; som vind på kontinentet og vedlikehold av kraftverk i Sverige. Mange av oss opplever derfor langt mindre kontroll over strømkostnaden enn hva vi har vært vant med. Samtidig er det kun for de aller færreste et alternativ å klare seg uten strøm. Det er da et solkraftverk kan gi deg tilbake kontroll over strømkostnadene, ved at du bruker taket ditt til å produsere din egen strøm. Solcelleanlegget har en forventet levetid på minst 25 år og krever svært lite vedlikehold.

Få kontroll over strømforbruket

Med smart strømstyring sparer du strøm og får en enklere hverdag. Du kan også spare på strømregningen ved å justere på lastene og tilpasse forbruket etter strømprisene. Det finnes mange forskjellige løsninger, og våre elektrikere kan gi deg gode råd for et styringssystem tilpasset dine behov. Strømstyringen skal gjøre det enkelt for deg å spare på strømregningen samtidig som du beholder varmen og komforten som du ønsker å ha hjemme.

25 års produksjonsgaranti
Velegnet for
vestlandsk klima
Høyeffektive -
mye strøm på lite areal
Solcellepanel
av høy kvalitet
Spar penger -
produser egen strøm

Solceller

En fremtidsrettet investering

Med en produksjonsgaranti på solcelleanlegget på minst 25 år, har du med et fagmessig og kvalitetssikret solcelleanlegg gode muligheter til å gjøre en god investering. Vi kan prosjektere hvor mye strøm et solkraftanlegg kan produsere på taket ditt, og regne ut hvor lang tid det tar med ulike priser før du i tillegg til å ha fått økt verdien på huset ditt, også har fått gratis strøm. Ofte ser vi at solcelleanlegget vil ha betalt seg selv ned lenge før vi hadde trodd.

Bruk fagfolk du stoler på til strøm og tak for et trygt solkraftanlegg med god produksjon og lang levetid!

Solceller krever riktige fagfolk og kvalitet i arbeid, utførelse og materiell for best mulig bruk av taket. Alle tak og deres omgivelser er ulike, og det påvirker hvordan solcelleanlegget skal prosjekteres for å bli mest mulig lønnsomt. Anlegget skal produsere i flere tiår og må være bygget etter takets tekniske forhold og omgivelsesforhold. Vi leverer solkraftanlegg med både utenpåliggende og integrerte solcellepanel i all-black utførelse. Disse er selvsagt testet og godkjent for norske forhold og har blant markedets beste effektivitet. 

Vi bruker avanserte prosjekteringsverktøy som kombinert med vår fagkunnskap og erfaring sikrer at du gjør en god investering. Kjell Hansen Elektro har gjennom generasjoner bygget opp et godt rykte og leverer kvalitet i alle ledd. 

Vårt arbeid

Referanser

Med bred fagkunnskap og lang erfaring hjelper vi deg med alt innen elektro. Vi gir deg en sikker, funksjonell og estetisk elektrisk installasjon, og har tusenvis av fornøyde kunder i ryggen.

Med konkurransedyktige priser og serviceinnstilling jobber våre elektrikere alltid for at du skal bli fornøyd. Se noen av våre prosjekter her: